Nieuws

Van De Witte Juffer

Players 1st Award 2018

Beste Golf Horeca 2018

Woensdag 30 januari 2019 was voor ons de grote dag, want op deze dag vond het jaarlijkse NGF Golfcongres in Bussum plaats. En speciaal voor dit congres waren wij persoonlijk als VIP’s uitgenodigd. Een volle zaal met totaal 600 deelnemers, waaronder golfbestuurders, medewerkers en (60) PGA professionals. 

Yvonne Huisman en Huub van Riggelen kwamen namens het bestuur het podium op om een korte toelichting te geven op deze bijzondere prestatie van ons restaurant De Witte Juffer. De uitreiking van de Award “Beste Horeca 2018” deed de dagvoorzitter.

Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en wij zijn ontzettend trots op deze beloning.

Fotografie copyright: Koen Suyk

 

 

Bon Appetit Cub

Winnaar 2018

De Witte Juffer heeft de “Bon Appetit Cup 2018” gewonnen. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Golfkrant. Een 10-tal golfbanen zijn ook dit jaar weer bezocht door de golfkrant, waar uitgebreid is gegeten en de kookkunsten, de bediening, de service en de entourage is beoordeeld. Wij zijn erg trots op deze overwinning en willen dan ook iedereen en vooral ons team bedanken.

Nieuwe website online

Optimalisatie

Om onze website nog beter te laten voldoen aan de huidige eisen en wensen van bezoekers hebben wij Merkbaar Creatieve Reclamemakers uit Apeldoorn de opdracht gegeven om deze opnieuw onder de loep te nemen. Zij hebben onze website geheel opnieuw opgebouwd en een aantal nieuwe mogelijkheden toegevoegd, waaronder de mogelijkheid om u direct in te schrijven voor een diner middels een inschrijfformulier. Daarnaast hebben zij op de achtergrond onze website voorzien van diverse functionaliteiten waardoor wij deze beter up-to-date kunnen houden. Wij zijn blij met het resultaat en bedanken Merkbaar voor de samenwerking.