Kerstmenu 2020 voor thuis
Kerstmenu 2020 voor thuis
Kerstmenu 2020
Voorgerecht
Carpaccio van hert met marmelade van wortel en gember.
Tussengerecht
Huisgetrokken wildbouillon met beukenzwam en kruiden.
Hoofdgerecht
Eendenbout, langzaam gegaard in ganzenvet met zuurkool en aardappelpuree en een truffel jus.
Of
Kabeljauwfilet, krokant gebakken op de huid met een beurre blanc met truffel, aardappelmousline met pastinaak.
Dessert
Glaasje gevuld met in wittewijn gepocheerde peer, vanillemarscepone en pistachcrumble.
3 gangen voor-hoofd-dessert €32,50
4 gangen voor-tussen-hoofd-dessert €37,50
De gerechten van het kerstmenu zijn niet los te bestellen!
Het kerstmenu is te bestellen t/m zaterdag 19 december.
De kerstmenu’s zijn af te halen op donderdag 24 december tussen 10.00 en 15.00
Bestellen kan via inschrijfformulier van de website of op telefoonnummer (055) 519 1256